Opinie

20151203_151209APoniżej wybrane opinie z serwisu znanylekarz.pl. Ostatnia aktualizacja: 5.02.2017.

 

Z czystym sumieniem polecam każdej kobiecie. Sympatyczny i kompetentny, prowadzi druga moja ciąże, nie znajduje żadnych wad ????

(2017-01-17)

 

Rewelacyjny Lekarz,zadecydował o cc w sytuacji zagrażające życia.Panie doktorze mam slicznego już 12 letniego zdrowego syna dziękuję jeszcze raz bardzo.Polecam.Pełny profesjonalizm.

(2017-01-14)

 

Witam Wszystkich jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora Bartosza Kniażewskiego, bardzo miły, sympatyczny człowiek i kwota za wizytę te jest niewygórowana. Polecam, Małgorzata

malgo708 (2017-01-14)

 

Kultura. Kompetencja. Wiedza. Życzliwość. Bardzo dobry gabinet. Przystępny kontakt. Bardzo polecam..

aleksandra.matusik (2017-01-04)

 

Wszystko w porządku , co prawda to tylko rutynowa kontrola ale doktor zadbał o szczegóły i kompleksowe badanie. Polecam

NotThat Kindofgirl (2016-11-19)

 

Polecam wizytę u Pana Doktora,bardzo miły, rzeczowy.Godny polecenia.Z uwagą wysłuchuje swoje pacjentki odpowiada na każde pytanie szczegółowo.

Agnieszka J (2016-11-16)

 

Polecam wizytę u Pana doktora. Kompetentny, rzeczowy, odpowiada na każde pytanie, wyjaśnia. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

(2016-11-09)

 

Pan doktor to wysokiej klasy specjalista – miły, kulturalny, rzeczowy. Przystępnie wszystko wyjaśnia. Polecam bez wahania.

m_brudzewska (2016-11-08)

 

Fachowiec w swojej dziedzinie. Lekarz godny zaufania i polecenia. Jego diagnozy zawsze są trafione. W razie potrzeby pomocny.
~ zeberka2 (15 lipca 2016)                          

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, spełniła moje oczekiwania i mogę się uważać za stałą pacjentkę. Lekarz prezentuje bardzo wysoką kulturę osobistą i przede wszystkim zna się na rzeczy-co wskazuje, że jest profesjonalistą w swoim zawodzie. Bardzo miłe podejście do pacjenta, zarówno ze strony lekarza jak i pani rejestrującej . Polecam wszystkim i pozdrawiam!!!
~ Krystyna B. (30 czerwca 2016)

Lekarz super polecam bardzo dokładny odpowiada na wszystkie pytania zawsze ma czas nie goni wizyty zna się na swojej pracy polecam.
~ j_cichon (13 czerwca 2016)

Godny polecenia lekarz bardzo uważnie słucha wyraża jasno i swobodnie swoją opinię i trafia w sedno sprawy polecam.
~ Aneta P. (9 czerwca 2016)

Lekarz warty polecenia konkretny znający się na swojej pracy zanim przepisze leki znajduje przyczyne zanim do niego trafiłam to bez badań juź miałam leki a on szuka super polecam :-)
~ Edyta C. (2 czerwca 2016)

Bardzo dobry specjalista, konkretny i dokładny. Lekarz kompetentny zarówno przy prowadzeniu ciąży, porodzie (+wspaniała opieka w szpitalu-odczułam na własnej skórze, że doktor bardzo dobrze prowadzi swój oddział, opieka położnych i lekarzy na b. wysokim poziomie), jak i standardowej opiece.
~ Ewelina (31 maja 2016)

Po pierwszej wizycie u P.Dr Kniazewskiego wiem, ze bedzie moim ginekologiem. Szukalam lekarza, ktory zna sie na ginekologii a nie tylko na prowadzeniu i rozwiazywaniu ciaz i ten lekarz jest moim odkryciem :-) Wizyta bardzo rzeczowa, pytan mozna zadawac dowoli, na kazde bedzie odp. Jestem zadowolona, ze w koncu po kilku letnich poszukiwaniach znalazlam czlowieka, ktora zna sie na tym co robi i robi to perfekcyjnie. Bylam u lekarzy, ktorzy kasuja kilka stow za wizyte (5-7min), opinii maja setki a sa zwyklymi bucami a’la dr. House a Pan dr. Kniazewski to bardzo sympatyczny i przede wszystkim fachowy lekarz i bede do Niego wracac mimo tego, ze mam 20km w jedna strone. Pozdrawiam P. Dr i zadowolone pacjentki :-)
~ Ania Skads (4 maja 2016)

Świetny specjalista z dużą wiedzą i ogromnym doświadczeniem, od początku miałam poczucie, że jestem w dobrych rękach. Gorąco polecam!
~ JK (25 kwietnia 2016)

Lekarz, którego zdecydowanie mogę polecić. Rzeczowy, kompetentny, życzliwy. Pan doktor prowadził moją ciąże kilka lat temu, a teraz prowadzi drugą. Jest bardzo dobrym lekarzem, czuję się bezpiecznie. I tak samo jest na jego oddziale w szpitalu w Siemianowicach – cały personel godny pochwały. Zdecydowanie polecam.
~ Katka (18 kwietnia 2016)

Lekarz kompetentny, udzielający konkretnych informacji, moją ciążę prowadzi profesjonalnie. Zleca sporo badań, nie muszę o nic się upominać. Zawsze pyta o samopoczucie i stan przyszłej mamy. Nie jest też typem lekarza panikującego, tylko potrafi chłodno skalkulować sytuację i ocenić, co należy zrobić. Polecam, jeśli szukasz konkretnego lekarza i profesjonalisty.
~ oglodek.kasia (29 marca 2016)

Doktora lubię jako człowieka i szanuję jako profesjonalistę. Jest rzeczowy, profesjonalny, a przy tym miły i „ludzki” :)
~ Agnieszka M. (15 marca 2016)

Jestem zadowolona z wizyt u doktora. Żadnych zastrzeżeń nie mam, wizyta jest bardzo przyjemna, zawsze uzyskuję odpowiedzi na moje pytania. Dwa razy leżałam w szpitalu na oddziale Pana doktora w Siemianowicach – drugi raz aż do porodu. Opieka nad moją osobą była bardzo dobra zarówno ze strony Pana doktora, jak i całego personelu pracującego na oddziale. Dodatkowo miałam ten komfort psychiczny związany z faktem, iż to właśnie Pan doktor przeprowadzi cięcie cesarskie. Dzięki odpowiedniej opiece moja mała córeczka jest zdrowa i rośnie „jak na drożdżach”. POLECAM wszystkim Paniom niezależnie od odległości od Siemianowic ;-). PS. Ja też dojeżdżałam z Cze-wy. Pozdrawiam i dziękuję.
~ aneta.broniszewska (26 lutego 2016)

Bardzo komfortowa psychicznie wizyta, wysoka kultura, oraz profesjonalnie i dokładnie przeprowadzone badanie.
~ stellapolata (5 lutego 2016)

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z mojego lekarza. Pan doktor jest konkretny, bardzo dobrym specjalistą i zawsze uprzejmy, miły z dobrym humorem i odpowiada na wszystkie pytania. Moją pierwszą ciążę prowadził i gdy zaszłam po 4 latach znowu postanowiłam, że też będę do Niego jeździć. Bardzo fajnie iść do lekarza który, fachowo dba o swoje pacjentki. Zleca badania i analizuje je dokładnie. Jak trafiłam do szpitala w Siemianowicach, to ma fajny personel, położne i pielęgniarki bardzo miłe. Polecam wszystkim takiego lekarza. Warto jeździć nawet z daleka.
~ Aleksandra M. (22 stycznia 2016)

Do dr Kniażewskiego trafiłam niestety dopiero w drugiej ciąży. Choć ciąża przebiegała prawidłowo, to czułam ze choćby nie wiem co się działo mam w nim oparcie i pomoc (naprawdę fachową pomoc) jest niezwykłym specjalistą w swojej dziedzinie. Jego wiedza i doświadczenie są zaraz obok wspaniałej osobowości. W szpitalu byłam traktowana tak jak inne pacjentki za co serdecznie dziękuję. Nie byłam wyróżniana bo jestem pacjentką doktora.. rodziłam tak jak inne kobiety. Panie doktorze bardzo dziękuję za wytrwałość i cierpliwość, profesjonalizm oraz opiekę. Dziękuję za poprowadzenie i zakończenie mojej ciąży w bezpiecznym dla nas momencie. Wszyscy lekarze powinni uczyć się od Pana, choć na lekarzy i położne nie mogę narzekać ale jaki szef taka ekipa prawda? Dziękuję!
~ Basia (21 stycznia 2016)

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan doktor uprzejmy, miły i odpowiada na wszystkie pytania. Co tu dużo pisać. Słyszałam różne opinie ale teraz mam po prostu swoją. .. POLECAM!
~ a.anka (20 stycznia 2016)

Konkretny, rzetelny specjalista przy tym bardzo ludzki i pełen zrozumienia. Jeśli chodzi o badanie bardzo dokładny i wyjaśniający wszystko zrozumiale. Widać w sposobie prowadzenia pacjentki ogromna wiedzę i perfekcyjne stawianie diagnozy. Powiem drogie Panie ze straciłam kupę kasy i zdrowia zanim trafiłam do dr Kniażewskiego. Teraz wiem co mi dolega i w 100% polecam pełen profesjonalizm ze strony dr Kniażewskiego.
~ radboj6 (17 stycznia 2016)

Polecam tego Pana, kompetentny lekarz, wspaniałe podejście do pacjenta. Odpowiadał mi na wszystkie pytania, nie lekceważył nawet tych najdziwniejszych. Pozytywna atmosfera, pierwszy raz nie stresowałam się aż tak wizytą:) Teraz jestem szczęśliwa i przede wszystkim wolna od problemu(po 3 latach), z którym nie mogłam sobie dać rady, ani ja, ani mój poprzedni lekarz. Następne wizyty tylko w tym gabinecie. Polecam szczerze doktora Bartosza Kniażewskiego. Gabriela
~ Z (9 grudnia 2015)

Szczerze polecam pana doktora jako wspaniałego fachowca do prowadzenia ciąży. Bardzo kompetentny, kulturalny, odpowiadający na wszystkie pytania z dużą cierpliwością i zrozumieniem.
~ Magdalena J. (4 grudnia 2015)

Jestem zadowolona z wizyt u doktora. Żadnych zastrzeżeń nie mam, wizyta jest bardzo przyjemna, zawsze uzyskuję odpowiedzi na moje pytania. Polecam.
~ aneta.broniszewska (6 listopada 2015)

Bardzo komfortowa psychicznie wizyta, wysoka kultura oraz profesjonalnie i dokładnie przeprowadzone badanie. Jestem także usatysfakcjonowana merytoryką odpowiedzi w przeprowadzanej rozmowie po konsultacji.
~ Barbara K. (19 października 2015)

Bardzo dobry lekarz, dokładnie bada. Odpowie na każde pytanie, nie patrząc na to, czy czas wizyty minął. Polecam każdemu!
~ marcelinanowak (20 września 2015)

Przede wszystkim możliwość rejestracji elektronicznej, punktualność, fachowość i wysoka kultura osobista. Polecam wszystkim. Mariola.
~ m.polok1 (8 września 2015)

Wspaniały lekarz. Rewelacyjne podejście do pacjentki i jej problemów. Rzetelny sympatyczny, konkretny, z poczuciem humoru. Potrafi wszystko bardzo szczegółowo i prosto wytłumaczyć. Budzi zaufanie. Polecam.
~ karolinasosnowiec (15 czerwca 2015)

Konkretny, rzetelny specjalista przy tym bardzo ludzki i pełen zrozumienia. Jeśli chodzi o badanie, bardzo dokładny i wyjaśniający wszystko zrozumiale. Polecam, pełen profesjonalizm ze strony DrKniażewskiego.
~ radboj6 (2 maja 2015)